VI ÄR EXPERTER PÅ LICENSAVTAL, UPPHANDLING, FÖRVALTNING OCH REVISION. VI OPERERAR EFTER LEDORDEN FULLSTÄNDIGHET OCH RIKTIGHET OCH LEVERERAR ITAM/SAM LÖSNINGAR I VÄRLDSKLASS TILL FÖRETAG SOM VILL TA KONTROLL ÖVER SINA LICENSAVTAL
Kristoffer Rangmar
Analyst

Kristoffer är ekonom i botten med inriktning på företagsekonomi och juridik. Han har arbetet som ITAM/SAM konsult på Software Census sedan december 2014 och hjälper bolagets kunder sänka programvarukostnader och minska riskexponering. Kristoffer studerade på Högskolan på Gotland, Stockholms Universitet och Södertörns Högskola och har fem års erfarenhet från IT-branchen.

Björn Spåra
CEO/IT-Auditor

Björn grundade Software Census AB hösten 2012 efter 15 år i IT-branchen som bla affärsområdeschef, IT-revisor och konsult inom ITAM/SAM och IT-säkerhet på bolag som Ericsson, Crayon, Pwc och Landis. Han är en erfaren konsult, certifierad IT-revisor (CISA), duktig förhandlare och en uppskattad rådgivare. Björn har studerat på Lunds Universitet och Blekinge Tekniska Högskola.

Gunnar Werner
Senior Advisor

Gunnar har arbetat i IT-branchen sedan 1985 och började på Software Census i december 2014 där han hjälper bolagets kunder optimera sina licensavtal. Tidigare har Gunnar arbetat 22 år på Microsoft varav 14 som Licensing Executive på Business Desk (World Wide Licensing & Pricing) med ansvar för Skandinavien. Han är utbildad civilingenjör från KTH.